Wie zijn 
wij

 

 

 

Wat is het verhaal achter ons?

Ik ben Edward van der Weerd en opgegroeid in Nunspeet. Als klein jochie had ik al een passie voor auto’s en droomde ik van een eigen bedrijf. Dus keek er ook niemand vreemd van op dat ik op het voortgezet onderwijs de keuze had gemaakt voor voertuigentechniek. Toen ik mijn diploma voor het voortgezet onderwijs had gehaald, heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan in de autoschade. Als 16-jarige jongen wilde ik zo snel mogelijk aan het werk. Daarnaast ging ik één dag in de week naar school voor mijn vakopleiding en vier dagen werken bij een schadebedrijf. Na twee jaar had ik mijn diploma voor mijn vakopleiding gehaald en heb ik de keuze gemaakt om nog twee jaar door te leren voor een voortgezet vakdiploma. Na ruim zeven jaar voor een werkgever te hebben gewerkt in de autoschade, heb ik de keuze gemaakt om een eigen schadebedrijf te beginnen.

Wij zijn een kleinschalig bedrijf. Met één leerling/stageloper in dienst. Het grote voordeel daarvan is, dat de productie kleinschalig is en de kwaliteit van elke schade gewaarborgd kan worden!

 

Over_ons
Wie zijn wij?
Over-ons
Waarvoor staan wij?

Drive Schadeherstel is een jonge onderneming die gevestigd is in Nunspeet. Dit bedrijf is opgericht door Edward van der Weerd. Omdat wij over de juiste kennis beschikken en de modernste apparatuur in huis hebben, is uw schade bij ons in vertrouwde handen. Bovendien repareren wij ook voor verzekeringen.

‘Wij nemen heel het schadeproces van a tot z tot onze zorg. Ook helpen wij u met het invullen van het schadeformulier en het contact opnemen met de verzekeraar behoort ook tot onze service.’

Service betekend voor Drive Schadeherstel dat wij zo goed mogelijk naar elke klant luisteren en zijn wensen vertalen in een oplossing op maat. Service betekent ook dat wij alle “administratieve rompslomp” die vaak gepaard gaat bij een autoschade volledig tot onze zorg nemen en u kosteloos een vervangende auto meekrijgt. Tot slot, na het repareren van uw auto wordt deze netjes van binnen en buiten schoongemaakt, zodat u weer fris en veilig de weg op kan!

U kunt bij ons terecht met al uw schades tot in de breedste zin van het woord!

Kom eens langs bij Drive schadeherstel voor een vrijblijvende offerte. U bent van harte welkom aan de Marconiweg 13, de koffie staat klaar.

 

Edward

Edward